Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Whitney Houston


Η Whitney Houston πέθανε ξαφνικά σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς βυθίζοντας με θλίψη την διεθνή καλλιτεχνική κοινότητα. Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί όμως σήμερα φίλοι και συγγενείς θα της πουν το τελευταίο αντίο.
Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί στην εκκλησία των Βαπτιστών, όπου τραγουδούσε όταν ήταν παιδί, ενώ μπορούν να παρευρεθούν μόνον όσοι έχουν προσκληθεί. Τα εκατομμύρια θαυμαστών της σε όλο τον κόσμο όμως θα έχουν την ευκαιρία να την δουν σε live μετάδοση από το livestream.com/aplive.



Η πρόσκληση της κηδείας γράφει: "Με βαθιά ευγνωμοσύνη, η οικογένεια Houston ζητάει να τιμήσετε με την παρουσίας σας το ταξίδι στο σπίτι για την Whitney Elizabeth Houston". Το “ταξίδι στο σπίτι” είναι συνήθως πιο αισιόδοξη και θετική από ό, τι μια τυπική κηδεία. Ο στόχος είναι να τιμήσει το νεκρό καθώς πηγαίνει “σπίτι”, στον ουρανό, να είναι με το Θεό.

Η κηδεία της star θα είναι μια πολύ κλειστή υπόθεση με μια λίστα καλεσμένων που θα έχει επιλέξει η οικογένειά της και θα ξεκινήσει στις 12:00 μ.μ.



Αρκετοί διάσημοι φίλοι της θα δώσουν το παρόν και θα συμμετάσχουν ενεργά. Ανάμεσα τους θα είναι οι Kevin Costner, Stevie Wonder και Aretha Franklin. Σε αυτήν θα παρευρεθεί και ο Clive Davis, ο παραγωγός της σταρ.

Ο πάστορας που θα εκφωνήσει την επικήδεια ομιλία, ο Marvin Winans, ήταν φίλος της Ουίτνεϊ Χιούστον και τραγουδάει και αυτός γκόσπελ. Είναι επίσης ο ιερέας που την είχε παντρέψει το 1992 με τον τραγουδιστή της R&B, Boby Brown.

Για την μεγάλη diva θα μιλήσει επίσης ο Kevin Costner, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει μαζί της στην ταινία "Ο Σωματοφύλακας", ενώ προσκεκλημένη στην τελετή είναι και η Oprah Whinfrey.

Στους θαυμαστές της, οι οποίοι συνέρεαν τις τελευταίες ημέρες στην εκκλησία και κατέθεταν κεριά και λουλούδια, μπαλόνια και κάρτες με τα συλλυπητήριά τους, δεν θα επιτρέπεται να πλησιάσουν στην εκκλησία ενώ όλοι οι δρόμοι γύρω από την εκκλησία είναι κλειστοί.





Παρόλα αυτά στην εκκλησία επετράπη η τοποθέτηση κάμερας και η τελετή θα μεταδοθεί απευθείας, κυρίως στο διαδίκτυο.

Τη Παρασκευή, η μητέρα της Cissy και η κόρη της Bobbi Kristina μαζί με στενούς συγγενείς αποχαιρέτησαν τον άνθρωπό τους σε μια ιδιωτική αγρυπνία που ήταν αρκετά συναισθηματικά φορτισμένη.



Η μητέρα της έφτασε στο Whigham Funeral Home στο Newark, έχοντας δίπλα της τη 18χρονη εγγονή της που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.


Εκατοντάδες θαυμαστές έχουν σπεύσει να αφήσουν μερικά λουλούδια έξω από το Whigham Funeral Home όπου έγινε η αγρυπνία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...