Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Έλενα Ράπτη: Πάντα κοντά στις γυναίκες! Δες φωτογραφίες

 
Η Έλενα Ράπτη έχει δείξει πολλές φορές την ευαισθησία της σε κοινωνικά θέματα, ειδικά αυτά που αφορούν τις γυναίκες.Το περασμένο Σαββατοκύριακο η όμορφη βουλευτής,  με την κοινωνική οργάνωση “Αγάπη” και σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο του μαστού "ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ", οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία διήμερη δράση με θέμα την πρώιμη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Γυναίκες όλων των ηλικιών υποβλήθηκαν σε δωρεάν εξέταση ψηλάφησης μαστού από εξειδικευμένους γιατρούς και δωρεάν μαστογραφία στην κινητή μονάδα μαστογραφίας του Θεαγένειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης που ήταν εκεί.

Η Έλενα τόνισε την ανάγκη της τακτικής εξέτασης κάθε γυναίκας ώστε να μπορεί έγκαιρα να διαγνωσθεί εάν πάσχει από καρκίνο του μαστού και στην περίπτωση που πάσχει να μπορεί η ασθένεια να αντιμετωπισθεί άμεσα και αποτελεσματικά με τα σύγχρονα μέσα της ιατρικής.

“Είναι ευχή όλων να μη χρειαστεί μια γυναίκα να βρεθεί αντιμέτωπη με τον καρκίνο του μαστού. Αν όμως συμβεί, θέλουμε να μπορεί στην ιστορία που θα διηγηθεί, να πει ότι τον νίκησε”, δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά.

Δες φωτογραφίες:

 
  
Πηγή:Tlife.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...