Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Οι στιλιστικές εμμονές των σταρ!


Το βρετανικό Vogue συνέλαβε ορισμένα αγαπημένα πρόσωπα της showbiz να επιμένουν στο ίδιο χρώμα, το ίδιο ρούχο, το ίδιο είδος αξεσουάρ και εξερευνά το γιατί.Η Sarah Jessica Parker και τα δερμάτινα: Στην αρχή εμφανίστηκε με ένα δερμάτινο φόρεμα με laser-cut μοτίβα. Τα leather looks, όμως, συνεχίστηκαν με capri δερμάτινο παντελόνι συνδυασμένο με τζάκετ και τσάντα, ενώ το πιο απλό outfit της κατηγορίας περιλαμβάνει δερμάτινο τζάκετ πάνω από τζιν και μπότες για την άνετη συνοδεία του μικρού James Wilke στο σχολείο.



H Kim Kardashian και το κόκκινο: Με καυτό μίνι και snakeskin μπαρέτες, με μπορντό γοργονοειδές φόρεμα στα Game Changers Awards ή με Alexander McQueen Resort στο Ντουμπάι, η τηλεοπτική σταρ δεν διστάζει να δείξει την προτίμησή της στο χρώμα του πάθους. Η Kim ξέρει πολύ καλά γιατί επιλέγει αυτό το χρώμα, γιατί πρώτον είναι ένα θεσπέσιο χρώμα και δεύτερον γιατί ταιριάζει πολύ σε μελαχρινές και καστανές κυρίες, ειδικά όταν το έντονο χρώμα συνδυάζεται με την chic γραμμή στο σχέδιο.



Η Rosie Huntington-Whiteley και τα καπέλα με φαρδύ γείσο: Καπέλα σε αντρικό στιλ, αλλά με την άκρως θηλυκή προσωπικότητα ενός floppy γείσου, μοιάζουν να κατοικοεδρεύουν συνέχεια στην κορυφή της κεφαλής του πανέμορφου μοντέλου και προσφάτως ηθοποιού Rosie Huntington-Whiteley. Η ιδανική σοφιστικέ πινελιά προσθέτει άμεσα χαρακτήρα ακόμη και στα πιο απλά casual looks.

 



Πηγή:Real.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...