Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Brit Awards 2012: Οι εμφανίσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις!


Η απονομή των Brit Awards 2012 πραγματοποιήθηκε στην Ο2 Αρένα του Λονδίνου με την Adele να σαρώνει στις κατηγορίες British Female Solo Artist και MasterCard British Album of the Year. Στην κατηγορία International Female Solo Artist κέρδισε η Rihanna ενώ οι Βρετανοί έδειξαν την αγάπη τους και για τη Lana Del Ray ψηφίζοντας την ως International Breakthrough Act.

Η Rihanna αποφάσισε να επιλέξει Givenchy φορώντας μια από τις πιο σέξι τουαλέτες της βραδιάς. Τα δερμάτινα γάντια όπερας έκαναν τη διαφορά θέτοντας την έτσι σε υποψηφιότητα για την πιο καλοντυμένη της award season.



Η Adele με την εμφάνισή της απέδειξε ότι έχει βρει το στιλ της. Η τουαλέτα της φέρει την υπογραφή Burberry αλλά είναι αναμφισβήτητα σχεδιασμένη στα μέτρα της.



Η Jessie J δεν θα μπορούσε να είχε βρει πιο σέξι τουαλέτα από την Falguni & Shane Peacock κόκκινη τουαλέτα από δαντέλα με φλοράλ μοτίβα τοποθετημένα στα σωστά σημεία.



Η Kylie ήταν η πιο σταθερή παρουσία στα Brit Awards. Έχοντας μεταφέρει την έδρα της στο Λονδίνο όλα αυτά τα χρόνια, είναι μια συχνή παρουσία στο κόκκινο χαλί των βραβείων ενώ έχει χαρίσει και μοναδικές στιγμές στη σκηνή τους. Αυτή τη φορά επέλεξε μια γαλάζια τουαλέτα από τον αγαπημένο της οίκο YSL, με σκίσιμο στο πόδι και λαμπερή αγκράφα στη μέση.



Με ένα κίτρινο στράπλες Versace φόρεμα, χρυσά κοσμήματα και τα πιο glossy χείλη της βραδιάς η Nicole Scherzinger απέδειξε ότι υπάρχει ακόμη στη βιομηχανία, ακόμα και αν δεν έχει δική της καρέκλα στο αμερικάνικο XFactor.



ΠΗΓΗ: DAILY MAIL
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...