Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

Η Nomi Ruiz και η συνεργασία της με τον έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά!


Το όνομά της Nomi Ruiz, τραγουδίστρια, fashion icon και πρόσφατα το έτερο ήμισυ του Σάκη Ρουβά επί σκηνής για χάρη του MΑDWalk 2.
Η Nomi μπορεί να είναι τρανσέξουαλ όμως πλέον η επιτυχία της έχει επισκιάσει έως εξαφανίσει αυτή την πραγματικότητα. Η εκρηκτική τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό Downtown για τη συνεργασία της με τον νούμερο ένα Έλληνα ποπ σταρ, Σάκη Ρουβά.Πώς νιώσατε με τον Σάκη Ρουβά πάνω στη σκηνή; Νομίζετε ότι κολλήσατε καλλιτεχνικά;
Ένιωσα τόσο δυνατή και σέξι με τον Σάκη στη σκηνή. Νομίζω πως κάθε γυναίκα που έχει έναν άντρα όπως τον Σάκη δίπλα της θα ένιωθε το ίδιο. Ταιριάξαμε πολύ καλλιτεχνικά. Το «Bad Thing» είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι, πράγμα που πιστεύουμε και οι δυο μας. Ο Σάκης, φυσικά, μπορεί και «διηγείται» την ιστορία του τραγουδιού πολύ πιο αληθινά και συναρπαστικά όταν το ερμηνεύει ζωντανά.

Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία σας στο «Bad Thing»;
Εγώ και ο Eliot, ο οποίος είναι Έλληνας αλλά και νέο μέλος των Jessica 6, δουλεύαμε το «Bad Thing» για να το προσθέσουμε στο νέο άλμπουμ μας. Όταν μου έστειλε τη μουσική του, το αγάπησα πάρα πολύ. Δεν μπορούσα να σταματήσω να το ακούω. Όσο το άκουγα και χόρευα, έγραφα παράλληλα τους στίχους. Τους έγραψα σχεδόν αμέσως. Είχαμε πληροφορηθεί λοιπόν πως ο Σάκης, ο κορυφαίος Έλληνας performer, ήθελε να ερμηνεύσει ένα νέο τραγούδι για το MADWalk. Έτσι, εμείς του το στείλαμε και εκείνος το αγάπησε!Αν σου ζητούσα να περιγράψεις τον Σάκη με πέντε επίθετα, ποια θα ήταν αυτά;
Δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο που να διαθέτει τόση φήμη και, παράλληλα, να έχει παραμείνει τόσο ταπεινός. Μπορεί να παρουσιάσει ένα show σαν τον σπουδαιότερο καλλιτέχνη στον πλανήτη και αμέσως μετά να σε αγκαλιάσει και να σου υπενθυμίσει με ένα χαμόγελο το πόσο ανθρώπινος είναι. Όμως ζήτησες πέντε επίθετα, σωστά; Λοιπόν, είναι ειλικρινής, σκληρός, αισθησιακός, ανεπιτήδευτος, θεϊκός.


Πηγή:Real.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...