Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Η Λάουρα είναι σέξι!


Η Λάουρα Νάργες είναι σίγουρα η μοναδική Γερμανίδα που μας αρέσει αυτή την εποχή. Το κορίτσι του ΟΛΑ 12 έχει δώσει μία άλλη πιο παιχνιδιάρικη και girly διάσταση στο χαρακτηρισμό...«κορίτσι του Θέμου».





Η Λάουρα αν και για πολλούς είναι ένα από τα πιο σέξι πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης δηλώνει ότι δεν νιώθει σέξι – τουλάχιστον όχι κάθε μέρα. «Το αν νιώθεις σέξι ή όχι νομίζω ότι προέρχεται και από τη διάθεση σου. Πρέπει να αισθάνεσαι, πάνω απ' όλα καλά με τον εαυτό σου. Εγώ είμαι ανάλογα τις μέρες με τις μέρες. Υπάρχουν πρωινά που ξυπνάω και δεν αισθάνομαι σέξι και άλλες στιγμές που το αισθάνομαι» είπε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Ciao.






Η Λάουρα πιστεύει ότι είναι μικρή για να σκέφτεται το γάμο, λατρεύει τη μαγειρική και οι σπεσιαλιτέ της είναι οι μακαρονάδες ενώ πιστεύει ότι η ιδανική σχέση είναι «θέμα χημείας». Όσο για τον έρωτα, η Λάουρα κρατάει τα χαρτιά της κλειστά και λέει: «Ο έρωτας είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο και πιστεύω ότι παίζει για όλους μας πολύ σημαντικό ρόλο στις ζωές μας»

 

Πηγή:Real.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...