Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Επιτέλους, παντρεύονται!


Τι κι αν διακήρυτταν ότι θα παντρευτούν μόνο όταν νομιμοποιηθούν οι γάμοι ομοφυλοφίλων σε όλες τις ΗΠΑ. Υπό την πίεση που δέχονταν από τα έξι παιδιά τους, όμως, αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν... –τραβάτε με κι ας κλαίω – καθώς όπως εξομολογήθηκε ο Brad, τα παιδιά του τον... ικέτευσαν να χαρίσει δαχτυλίδι αρραβώνων στη μαμά τους...



Έτσι, πήραν την απόφαση για τον επόμενο μεγάλο βήμα της σχέσης τους, να παντρευτούν. Σύμφωνα με πηγές, το ζευγάρι κατασκευάζει ειδικό χώρο δεξίωσης δίπλα στο παρεκκλήσι στην έπαυλη των 42 εκατ. ευρώ που έχουν αγοράσει στη Νότια Γαλλία.



Αεροφωτογραφίες αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, οι εργάτες δουλεύουν εντατικά ώστε να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους έως τον Σεπτέμβριο. Επίσης, λέγεται ότι το ζευγάρι βρέθηκε το τελευταίο σαββατοκύριακο στην έπαυλή του για να παρακολουθήσει την πορεία των εργασιών.



Ήδη βρισκόταν στο Παρίσι για την πρεμιέρα του σκηνοθετικού ντεμπούτου της Angelina, ενώ δεν έχει αποφασίσει να μετακομίσει μόνιμα εκεί καθώς το σπίτι επιδέχεται πολλών ανακαινίσεων.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...