Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Ποιον άφησε στα κρύα του λουτρού η Σάσα;Είναι βέβαιο ότι μερικές γυναίκες πρέπει να ανήκουν σ΄όλους τους άντρες!(Δείτε Φώτο)
Κάποιες γυναίκες δεν αντέχουν τα δεσμά του γάμου...Μία από αυτές είναι η Σάσα Μπάστα! Και μπορεί η παρουσιάστρια-μοντέλο-τραγουδίστρια να βρέθηκε πολύ κοντά στο γάμο όμως τελικά....πήρε το καπελάκι της και έφυγε.

Η Σάσα Μπάστα μίλησε στην «Πρωινή Μελέτη» και αποκάλυψε ότι βρέθηκε ένα βήμα –κυριολεκτικά – πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας. «Εξαφανίστηκα λίγο πριν παντρευτώ, δύο μήνες πριν, με έτοιμο νυφικό και προσκλητήρια... Ξαφνικά όταν μπαίνει η βέρα όλα αλλάζουν και ο ίδιος αλλάζει. Λες και έχω βάλει την βούλα ότι είσαι δικιά μου, τέλος! Δεν ανήκω σε κανέναν και δεν μου ανήκεις και κανένας» είπε η Σάσα Μπάστα η οποία βέβαια δεν θέλησε να πει το όνομα του ανθρώπου του...εγκατέλειψε λίγο πριν βάλουν βέρα στο δεξί.

Η τραγουδίστρια που το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας δηλώνει τρελά ερωτευμένη αν και ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να παντρευτεί αλλά ούτε να κάνει παιδί άμεσα.


Πηγή:Real.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...