Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Διπλή επίθεση των Anonymous στο site του υπ. Δικαιοσύνης!Για δεύτερη φορά σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα, οι Anonymous έβαλαν στόχο την ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Η πρώτη επίθεση έγινε τα ξημερώματα, η δεύτερη λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Τετάρτης.

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης το site του υπουργείου (www.ministryofjustice.gr) δε λειτουργούσε και οι Anonymous ανέλαβαν την ευθύνη γι’ αυτό με ακόμη ένα μήνυμα τους. Για πολλές ώρες, αυτό που έβλεπε κάνεις όταν επιχειρούσε να μπει στη σελίδα ήταν ένα μαύρο φόντο, τα σήματα των Anonymous και μια φωτογραφία του... Λουκάνικου! Κάποια στιγμή έγινε προσπάθεια να "ανέβει" το site. Αλλά οι Anonymous "χτύπησαν" ξανά!

Υπήρχε και ένα μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση, γραμμένο μάλιστα στα ελληνικά, από την οποία οι Anonymous ζητούν να αφήσει ελεύθερους τους νεαρούς, μαθητές Λυκείου, μέλη της Greek Hacking Scene, που συνελήφθησαν τη Δεύτερα για την επίθεση της 2ας Φεβρουαρίου στην ιστοσελίδα του υπουργείου. Όπως λένε, οι νεαροί δεν έχουν καμία σχέση με την πρώτη επίθεση και απαιτούν την άμεση απελευθέρωσή τους.

«Η Δημοκρατία στην Ελλάδα έχει πεθάνει. Πέθανε την ώρα που ανέλαβε μία κυβέρνηση που δεν έχει εκλεγεί από το λαό. Και για αυτό ακριβώς η ώρα για συζητήσεις ήρθε και πέρασε. Δεν διαπραγματευόμαστε τίποτα και με κανέναν από αυτούς που τη δολοφόνησαν.
Πλέον ο κάθε Έλληνας είναι Anonymous. Είμαστε εκατομμύρια απέναντι σε εσάς τους 300 και σε αυτόν τον πόλεμο τα δακρυγόνα σας δε θα βοηθήσουν».

Αναφορά γίνεται και στις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας. «Κατοχική κυβέρνηση της Ελλάδας, αυτές τις ημέρες πρόκειται να ψηφίσετε ένα νομοσχέδιο που θα είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του Έλληνα. (…) θα φέρει τη χώρα και το λαό της στην απόλυτη εξαθλίωση. Δε θα επιτρέψουμε να εξαθλιώσετε άλλο τον ελληνικό λαό.
Απαιτούμε να μην πληρωθεί ούτε ένα ευρώ στους τοκογλύφους "φίλους" σας και την άμεση αποχώρηση του ΔΝΤ από την Ελλάδα».

Φυσικά, δεν παραλείπουν να προειδοποιήσουν για το μέλλον, προαναγγέλλοντας επιθέσεις σε εφορίες για τη διαγραφή χρεών των Ελλήνων! «Το υπουργείο Δικαιοσύνης ήταν μόνο ένα μικρό δείγμα του τι είμαστε ικανοί να κάνουμε. Ακόμα δεν έχετε δει την πλήρη οργή των Anonymous.

«Για κάθε ένα άρθρο του νομοσχεδίου της ντροπής που θα ψηφίζετε, εμείς θα κλείνουμε το σύστημα και μιας εφορίας, διαγράφοντας τα χρέη των Ελλήνων πολιτών. Χρέη τα οποία φασισιστικά τους επιβάλλατε να πληρώσουν. Μπορεί στις διαδηλώσεις των Ελλήνων να τους αντιμετωπίζετε με απίστευτη βία, χτυπώντας ανεξέλεγκτα, αλλά το ίντερνετ είναι το δικό μας πεδίο. Και τον αγαπάμε αυτόν τον πόλεμο. Είμαστε πολλοί και θα είμαστε σύντομοι. Η δικαιοσύνη δεν αργεί».


Πηγή:Newsit.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...