Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012

Προσωρινά παράλυτη η Kate Moss!


Σοκαρισμένη είναι ολόκληρη η showbiz στο άκουσμα ότι η Kate Moss πάσχει από μια ασθένεια των νεύρων που την έχει αφήσει προσωρινά ανάπηρη.Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν η Kate βρισκόταν στο Παρίσι. Ένα πρωί ξύπνησε στο ξενοδοχείο Ritz και δεν μπορούσε να κουνήσει το δεξί της χέρι!!!

«Η Kate ήταν στο Ritz όταν ξύπνησε και δεν αισθανόταν το χέρι της. Τρομοκρατήθηκε. Την είδε αμέσως ο γιατρός του ξενοδοχείου και όταν επέστρεψε στη Βρετανία πήρε και μια δεύτερη γνώμη. Είπε στους φίλους της ότι έχει ένα πρόβλημα με το ωλένιο νεύρο, κάτι συνηθισμένο που όμως οδηγεί σε προσωρινή παράλυση», αποκάλυψε άτομο από το φιλικό της περιβάλλον.

Οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί και λένε ότι σύντομα θα επανέλθει, όμως όπως και να το κάνουμε προκάλεσε μεγάλη ανησυχία τόσο στην Kate, όσο και στον σύζυγό της Jamie Hince.

Μάλιστα η περιπέτεια της υγείας της ήρθε και την πιο ακατάλληλη στιγμή, αφού η Kate ετοιμάζεται να μετακομίσει με την οικογένειά της στην νέα τους έπαυλή στο Highgate που τους κόστισε ούτε λίγο, ούτε πολύ 7,25 εκατ. λίρες.

 ΠΗΓΗ: star.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...