Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

H Apple στέλνει ελεγκτές στα εργοστάσιά της!Τα εργοστάσια της Apple αναμένεται να επισκεφθούν ελεγκτές της Fair Labor Association, για τις συνθήκες εργασίας που επικρατούν σε αυτά.
Κατά καιρούς πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν την Apple, να ενδιαφέρεται μόνο για το κόστος παραγωγής χωρίς να λαμβάνει υπόψιν της, τις συνθήκες εργασίας στα εργοστάσια της.

Έτσι λοιπόν η Apple βλέποντας τα δημοσιεύματα αυτά αποφάσισε να συνεργαστεί με τη Fair Labor Association προκειμένου να γίνει έλεγχος για τις συνθήκες που επικρατούν στα εργοστάσια της Foxconn όπου κατασκευάζονται τα προϊόντα της.

H Fair Labor Association είναι μία οργάνωση που προσπαθεί, να σταματήσει την ύπαρξη εργοστασίων και μονάδων παραγωγής στις οποίες οι εργάτες εργάζονται σε καθεστώς σχεδόν δουλείας.

Στελέχη της οργάνωσης αυτή θα πάνε στα εργοστάσια της Foxconn  για να διερευνήσουν τις συνθήκες που επικρατούν σε αυτά και στη συνέχεια θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα από την παρουσία τους στα εργοστάσια της Apple.


Πηγή:Newsit.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...