Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

Όταν οι celebrities πάνε Λούνα - Παρκ! Δες φωτογραφίες!

 
 
Για πρώτη φορά στην Αθήνα! Το υπέροχο κλίμα του βενετσιάνικου καρναβαλιού στην Piazza San Marco! Οι celebrities φόρεσαν τα αποκριάτικά τους και διασκέδασαν στο Λούνα Παρκ “Τα Αηδονάκια”.
Ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν εκεί ήταν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Αντώνης Λουδάρος, η Ματθίλδη Μαγγίρα με την κόρη της και η Αλίνα Κοτσοβούλου.

 
Το Venezia είναι ένα καρναβάλι εμπνευσμένο από το καρναβάλι της Βενετίας, που έχει στηθεί στον χώρο του Λούνα Παρκ και εκεί τα παιδιά μπορούν να ανέβουν στο carousel, να φωτογραφηθούν στη βενετσιάνικη γόνδολα και να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο ice skating.

 
Όλοι έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν γεύσεις από τη Βενετία με συνταγές από Ιταλούς σεφ και να πειραματιστούν με τις μαγειρικές τους ικανότητες. Επίσης, στην αποκριάτικη αγορά θα πραγματοποιούνται face painting, γελοιογραφίες από ζωγράφους, ροπαλομαχίες, κατασκευές στολών αλλά και θα γίνουν διαγωνισμοί καλύτερης στολής. Θα διατίθενται επίσης χειροποίητες μάσκες και παραδοσιακές αυθεντικές βενετσιάνικες στολές.
 
Επιπρόσθετα, μασκαράδες χορεύουν στην πλατεία: αρλεκίνοι, δόγηδες, κοντεσίνες, σάτυροι, μαρκήσιοι, καζανόβες ντυμένοι με τα παραδοσιακά βενετσιάνικα κοστούμια.

Δες φωτογραφίες:

  
 
Πηγή:Tlife.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...