Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

Τσίπρας: “Αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι και τόσο Έλληνες”Αιχμές άφησε ο Αλέξης Τσίπρας ενόψει των αποφάσεων του Eurogroup.
"Μπορεί οι Ευρωπαίοι να λένε ότι είμαστε όλοι Έλληνες, αλλά μάλλον κάποιοι Έλληνες δεν είναι και τόσο Έλληνες. Αυτοί που μας κυβερνούν", δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ενόψει των αποψινών αποφάσεων του Eurogroup.

Ο κ. Τσίπρας είπε ακόμη ότι τα επιχειρήματα του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Β. Σόιμπλε, που μέσα από συνεντεύξεις ασκεί έντονη κριτική και επιτίθεται στους Έλληνες δεν είναι καινούρια, καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα τα ακούγαμε από τον κ. Παπαδήμο, τον κ. Βενιζέλο, τον κ. Παπανδρέου και τον κ. Σαμαρά.

"Αφού λοιπόν οι εταίροι και οι πιστωτές διασφαλίστηκαν έναντι πιθανής χρεοκοπίας της Ελλάδας οικονομικά αλλά και νομικά, σήμερα με την απόφαση τους οργανώνουν τη χρεοκοπία με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε το όλο βάρος να πέσει στον ελληνικό λαό, στην ελληνική κοινωνία και οι ίδιοι μαζί με τους τραπεζίτες να διασωθούν", πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.


Πηγή:Newsit.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...