Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

Και επίσημα κατά της αναστολής του πρωταθλήματος ο ΠαναθηναϊκόςΟι "πράσινοι" με ανακοίνωση τους εξέφρασαν τη διαφωνία τους για την αναστολή της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ενώ σε υστερόγραφο προτρέπει την Πειθαρχική επιτροπή του συνεταιρισμού να δείξει ανάλογη ευθιξία για τις διαρροές κύκλων της ΠΑΕ Ολυμπιακός που χαρακτήρισαν "φιλικό" το ματς του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη.

Εβδομάδα εξελίξεων στον Παναθηναϊκό – Ξεκαθαρίζει... με Άραβες και ΟΥΕΦΑ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις σε θεσμικό επίπεδο θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα:

Η απόφαση για αναστολή του πρωταθλήματος δεν εξυπηρετεί σε τίποτα τη λίγκα και τις ομάδες επί της ουσίας και δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά ως προς τις σκοπιμότητες που την επέβαλαν. Τέτοιες ενέργειες είναι που ενισχύουν την αναξιοπιστία του προϊόντος στην αγορά και δίνουν πάτημα σε όσους πολεμούν το αυτοδιοίκητο επικαλούμενοι ότι εξυπηρετεί «μαφιόζικες» πρακτικές. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι αντίθετη στην απόφαση για αναστολή του πρωταθλήματος και αυτό δηλώθηκε ρητά και στην τηλεφωνική συνομιλία του Προέδρου της ΠΑΕ με τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ Άρης πριν τη συνεδρίαση.

Επιπρόσθετα είμαστε αντίθετοι τόσο με το πνεύμα όσο και με το ύφος της πρόσφατης ανακοίνωσης της λίγκας, για την οποία ουδέποτε ενημερωθήκαμε και η οποία δεν συνάδει σε καμιά περίπτωση με το ύφος που αρμόζει στο Συνεταιρισμό. Η Super League οφείλει αντί κινήσεων εντυπωσιασμού και άνευ ουσιαστικού αντικρύσματος να θωρακίζει με ουσιαστικότερους τρόπους το Ποδόσφαιρο και τις ομάδες.

ΥΓ.: Επειδή υπέπεσε στην αντίληψή μας μια διαρροή «κύκλων» της ΠΑΕ Ολυμπιακός που χαρακτήριζαν τον αγώνα Εργοτέλης – Παναθηναϊκός «φιλικό», περιμένουμε να δούμε αν τα αντανακλαστικά και η ευθιξία της λίγκας θα λειτουργήσουν με τον ίδιο τρόπο που είχαν λειτουργήσει σε αντίστοιχο πρόσφατο περιστατικό."

Πηγή:Newsit.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...