Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Νίνο: «δεν έχει βγει ημερομηνία, αλλά για γάμο πάει»


«Μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου παντρεμένο και μπαμπά», δήλωσε ο Νίνο και εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να παντρευτεί, επιβεβαιώνοντας ότι έχει δώσει μονόπετρο στη σύντροφό του!Καλεσμένος στην εκπομπή «Βράδυ», ο νεαρός τραγουδιστής δεν δίστασε να παραδεχθεί πως είναι και ευτυχισμένος και δυστυχισμένος, εξηγώντας πως χαίρεται για την προσωπική του ζωή, αλλά στεναχωριέται που οι ζωές πολλών ανθρώπων είναι άσχημες.

«Με έχω φανταστεί μπαμπά με μωρό… γι’ αυτό έχω 500 σκυλιά, για προπόνηση», είπε χαμογελώντας ο Νίνο, ενώ, όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος τον ρώτησε αν όντως πάει για γάμο, απάντησε: «εντάξει… δεν έχει βγει ημερομηνία, αλλά εκεί πάει»!

Μάλιστα, ο τραγουδιστής απάντησε σε ερωτήσεις για τα διαδικαστικά του γάμου, όπως π.χ. ποιος πληρώνει την ανθοδέσμη και γιατί ρίχνουν ρύζι, ενώ αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά του, επισημαίνοντας πως στον ύπνο του βλέπει όνειρο ότι κάνει διεθνή επιτυχία, ενώ αποκάλυψε πως όλα του τα video clips έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό που δεν το ξέρει κανένας, ούτε καν οι σκηνοθέτες.

ΠΗΓΗ: star.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...