Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Τζιμπούρ: Μπορεί να αποδειχθεί μεγάλη σεζόν!

 
Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ρούμπιν Καζάν και την πρόκριση στους “16” του Γιουρόπα Λιγκ μίλησε ο επιθετικός του Ολυμπιακού που στάθηκε στις φιλοδοξίες που υπάρχουν στην ομάδα του και τόνισε πως βελτιώθηκε στους “ερυθρόλευκους”. 2 με 3 εβδομάδες εκτός ο Κάρολ.
Μιλώντας στο επίσημο σάιτ της Ουέφα ο Αλγερινός επιθετικός τόνισε αρχικά: «Μου αρέσει να σκοράρω σε τέτοια παιχνίδια. Νομίζω πως η ομάδα έπαιξε καλά. Μπήκαμε από την αρχή δυνατά και αποζημιωθήκαμε με ένα γρήγορο γκολ. Το σημαντικό είναι πως περάσαμε στον επόμενο γύρο».

Όσον αφορά το... ταβάνι του φετινού Ολυμπιακού είπε: «Τα πάντα είναι ανοιχτά. Γνωρίζουμε πως έχουμε ένα καλό σύνολο και είμαστε φιλόδοξοι. Συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα, το Κύπελλο και την Ευρώπη, οπότε αυτή μπορεί να αποδειχθεί μια μεγάλη σεζόν»

Για την παρουσία του ίδιου στους “ερυθρόλευκους”: «έχω βελτιωθεί πολύ από τότε που ήρθα στην Ελλάδα, ιδιαίτερα εδώ στον Ολυμπιακό, και προς το παρόν θα έλεγα ότι αυτή είναι μία γεμάτη πλήρη σεζόν. Έγινα καλύτερος παίκτης στον Ολυμπιακό. 

Πηγή:Newsit.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...