Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Μεσσηνία: Εξιχνιάστηκε δολοφονία ένα χρόνο μετά

 
Πρόκειται για τη δολοφονία 47χρονου, που έγινε πριν ένα χρόνο στη Βέργα Μεσσηνίας. Βγήκαν εντάλματα σύλληψης σε βάρος δύο Ελλήνων ηλικίας 45 και 39 ετών, για τη συμμετοχή τους στην ανθρωποκτονία.
Κατηγορούνται για ηθική και φυσική αυτουργία αντίστοιχα, ενώ ο ένας από αυτούς κρατείται στις Φυλακές για υπόθεση ναρκωτικών.

Ο 47χρονος, το μεσημέρι της 28-2-2011, σε μικρή απόσταση από το σπίτι του στον οικισμό «Αγριώματα» Βέργας Μεσσηνίας, είχε βρεθεί νεκρός, μέσα στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου του, με τραύματα στο κεφάλι.

Όπως προέκυψε από την Αστυνομική έρευνα, ο 39χρονος, μαζί με τουλάχιστον δύο ακόμα άγνωστα άτομα, τις πρώτες πρωινές ώρες της 28-2-2011, στον οικισμό «Αγριώματα» Βέργας Μεσσηνίας, με εντολή και υπόδειξη του 45χρονου, τραυμάτισαν θανάσιμα το θύμα, έχοντας ως κίνητρο τη ληστεία.

Είχαν προηγηθεί προπαρασκευαστικές ενέργειες από τους δράστες, καθώς ο 45χρονος παρείχε σημαντικές πληροφορίες στον 39χρονο, σχετικά με τις δραστηριότητες και τις συνήθειες του θύματος.

Ο 45χρονος, λίγες μέρες μετά την ανθρωποκτονία, συνελήφθη από την Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής, για υπόθεση ναρκωτικών και από τότε είναι έγκλειστος στις Φυλακές Κορυδαλλού, ενώ ο 39χρονος αναζητείται.

Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της ταυτότητας και των άλλων ατόμων που συμμετείχαν στην ανθρωποκτονία. 

Πηγή:Newsit.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...