Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

“Διπλώνει” το χρέος της ΑΕΚ προς Χιμένεθ!

 
Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, ο Ισπανός τεχνικός -βλέποντας πως η συμφωνία που είχε κάνει με τον Αδαμίδη δεν υλοποιήθηκε- ενεργοποίησε όρο που διπλασιάζει το χρέος της ΑΕΚ προς το πρόσωπό του.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η "Real News", ο Ισπανός τεχνικός ενεργοποίησε έναν όρο που υπήρχε στο συμφωνητικό του στην ΠΑΕ, όταν εκδιώχθηκε από τον Αδαμίδη, το οποίο του επιτρέπει να διεκδικήσει τα διπλά χρήματα απ' όσα αρχικά είχε συμφωνηθεί ότι θα πάρει!

Αναλυτικά το δημοσίευμα της "Real" αναφέρει:

"Το χρέος στον πρώην προπονητή της "Ένωσης", τον Μανόλο Χιμένεθ, το οποίο όπως αποκάλυψε η Real Sports "δίπλωσε" και ο ίδιος είχε δικαίωμα, βάσει όρου στο συμφωνητικό του με την ΠΑΕ, να ζητήσει τα διπλά χρήματα ως "πέναλτι" αν η διοίκηση εξακολουθήσει να παραμένει ασυνεπής απέναντί του. Ετσι κι έγινε.

Πριν από λίγα 24ωρα ο ατζέντης του Αλβάρο Τόρες έστειλε mail στα Σπάτα, με το οποίο ενημέρωνε ότι ο όρος ενεργοποιήθηκε και πως αντί για 310.000 περίπου που οφείλονται στον Ισπανό και το επιτελείο του (πλην του Ντάνι Παστόρ, που ζήτησε μόνο ό,τι του οφείλεται δίχως "πέναλτι") η "Ενωση" τους οφείλει συνολικά 625.000 ευρώ.

Στο ίδιο mail, μάλιστα, o Τόρες έστειλε τραπεζικούς λογαριασμούς στους οποίους περιμένει άμεσα τα χρήματα, καθιστώντας σαφές πως η υπομονή του πελάτη του εξαντλήθηκε και πως το καλύτερο θα ήταν να λυθεί η μεταξύ τους εκκρεμότητα χωρίς να χρειαστεί προσφυγή στην ΦΙΦΑ".

Πηγή:Newsit.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...