Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Το αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής της Άνιστον!


Μπορεί οι φήμες να την θέλουν να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, όμως η Τζένιφερ Άνιστον υποστηρίζει ότι γυμνάζεται καθημερινά. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε σε συνέντευξη της πως το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί είναι πολύ αυστηρό και απαιτητικό και εξήγησε πως πλέον γυμνάζεται πέντε με έξι φορές την εβδομάδα -αν σκεφτείς πως η Τζεν με τη νέα της σχέση πήρε κάποια κιλάκια, καταλαβαίνουμε πως η ανάγκη της να διατηρείται φρέσκια και fit είναι μεγάλη.

Πως ασκείται η Τζεν:

Η διάσημη σταρ αποκάλυψε, σύμφωνα με το womenonly, πως ακόμα κι όταν ταξιδεύει, κουβαλάει μαζί της τα απαραίτητα σύνεργα fitness και τα αγαπημένα της μεταφερόμενα όργανα γυμναστικής.

Όπως τόνισε, έχει πάντα μαζί της δίκιλα βαράκια, ακόμα κι όταν ταξιδεύει ή διανυκτερεύει σε κάποιο ξενοδοχείο γιατί λατρεύει να κάνει ασκήσεις για τα μπράτσα ακόμα κι όταν βλέπει τηλεόραση ή όταν μιλά στο τηλέφωνο.

Στο τελείωμα κάθε ημέρας, η Άνιστον κάνει ένα σετ διατασούλες και καθίσματα και έπειτα πέφτει για ύπνο.

Η γυμναστική της Τζεν περιλαμβάνει, όπως τόνισε η ίδια στο In style, είναι εντατική και αποτελείται από 40 λεπτά καρδιαγγειακών ασκήσεων (τρέξιμο, spinning, ελλειπτικό μηχάνημα ή και συνδυασμό των τριών).

Η Άνιστον κάνει μια φορά την εβδομάδα πιλάτες και τρεις φορές την εβδομάδα γιόγκα. Στόχος της ηθοποιού είναι να έχει ποικιλία στην γυμναστική της.

Πριν να κοιμηθεί, η Τζεν δεν ξεχνά τις διατασούλες της.

Κι από διατροφή:

Η Άνιστον έχει επιλέξει μια διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες αλλά χαμηλή σε λιπαρά. Σαν διατροφικό συμπλήρωμα σε κάθε γεύμα της, λατρεύει το ιχθυέλαιο που προσφέρει πολλά οφέλη στην υγεία. Έτσι κι αλλιώς, η ηθοποιός, καταναλώνει πολλά ψάρια και είναι φαν του σολομού ενώ δεν παραλείπει να εμπλουτίζει τη διατροφή της με φακές και πράσινα λαχανικά.

Το μυστικό διατροφικό όπλο της Άνιστον; Η κινόα, αποτελεί θαυματουργό σπόρο που αποδεικνύεται βασιλιάς των σιτηρών, είναι πλούσιος σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες και ταιριάζει με τις σαλάτες σου.

Extra: η Τζένιφερ δεν αποφεύγει πάντα τα τηγανητά ενώ αγαπημένο της πιάτο είναι η ομελέτα που έχει μάθει να φτιάχνει από τον Έλληνα μπαμπά της, με φέτα και λαχανικά. Η εν λόγω ομελέτα δεν ξεπερνά τις 250 θερμίδες.

Τα tips της Άνιστον:

Κατανάλωνε τις σαλάτες σου χωρίς κάποιο ντρέσινγκ.

Έχε πάντα μαζί σου ένα ζευγάρι βαράκια.

Προσπάθησε η γυμναστική που κάνεις να έχει ποικιλία για να μην βαριέσαι.

Πηγή:Real.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...