Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Σ. Χρηστίδου: “Με τον Θοδωρή θέλουμε δεύτερο παιδί!”

 
Το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα δεύτερο παιδάκι και να χαρίσουν ένα αδελφάκι στον Φίλιππο-Ραφαήλ σκέφτονται η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης. Και μπορεί τον τελευταίο καιρό να κυκλοφόρησαν φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν, οι δυο τους όμως, φαίνεται πως είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού.
 
Η παρουσιάστρια του “Πρωινού Ant1” μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τις οικονομικές ανησυχίες της ως μητέρα και σύζυγος, τη δημοσιότητα, την υπερ-έκθεση και τα όσα την κάνουν ευτυχισμένη.

 
Όπως διαβάζουμε στο “ΕΓΩ!”, η Σίσσυ παραδέχτηκε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τύπος ασχολήθηκε με την προσωπική της ζωή και ξεκαθάρισε ότι ο Θοδωρής είναι ο άνθρωπός της. “Θέλω πολύ να κάνω δεύτερο παιδί, αλλά η οικονομική κατάσταση με προβληματίζει”, δήλωσε και αποκάλυψε πως με τον σύζυγό της έχουν πάρει ένα μεγάλο δάνειο για το σπίτι τους και δεν ξέρει αν θα μπορέσει στο μέλλον, με δεδομένη την κατάσταση, ν' αντεπεξέλθει στις δόσεις.

 
Όσο, για το αν βρίσκει χρόνο να περάσει με τον Θοδωρή, η ίδια δήλωσε στην Ελένη Μενεγάκη: “Από τις 21:00 που κοιμάται το μωρό μας, ο χρόνος είναι δικός μας. Ο μικρός δεν είναι “αυτοκόλλητος”. Είναι πολύ ανεξάρτητος”.
 
Την ίδια στιγμή, ο Θοδωρής Μαραντίνη μιλώντας στην “Πρωινή Μελέτη” είπε κι εκείνος με τη σειρά του πως θα ήθελε ένα ακόμη παιδί. “Φυσικά και υπάρχει η σκέψη για δεύτερο παιδί από τη στιγμή που έχεις οικογένεια. Και ειδικά όταν έχεις δει πόσο ωραία είναι με ένα παιδί -κι ευτυχώς έχουμε ένα πολύ καλό παιδάκι- αυτό κατευθείαν σου βγάζει συναισθήματα για δεύτερο”, είπε ο γνωστός τραγουδιστής των Onirama.
 
 

Διάβασε περισσότερα στο "ΕΓΩ" που κυκλοφορεί!


Πηγή:Tlife.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...