Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Σ. Χρυσοχοΐδου: Άφησε τον Armani για να γίνει ζωγράφος!



Η Σοφία Χρυσοχοϊδου έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες και έχει συνεργαστεί με όλους τους επώνυμους οίκους μόδας.
Υπήρξε η μούσα του Armani αλλά φαίνεται πως δεν δίστασε να τα αφήσει όλα αυτά πίσω της. Aυτή την περίοδο όμως ασχολείται με την μεγάλη της αγάπη, τη ζωγραφική.

Kατά την διάρκεια των ταξιδιών της στο εξωτερικό, σύμφωνα με την εφημερίδα "Real" το γνωστό μοντέλο φωτογράφιζε ή σκίτσαρε τοπία και πρόσωπα στο μπλοκ ζωγραφικής της, ώσου έφτασε η κατάλληλη στιγμή να τα αποτυπώνει και στον καμβά. Στα έργα της αποτυπώνει με ρεαλισμό στιγμιότυπα από το Παρίσι, τη Νέα Υόρκη, το Τόκιο και το Λονδίνο.

"Όταν βρισκόμουν στο Παρίσι, τα χρώματα που επέλεγα ήταν σε σκούρες αποχρώσεις, ενώ στη Νέα Υόρκη ζωγράφιζα με έντονα χρώματα", υποστηρίζει η Σοφία.

"Το μόντελινγκ με είχε απορροφήσει πάρα πολύ και χρειαζόμουν να αναδιοργανωθώ. Η ζωγραφική με χαλάρωνε και ταυτόχρονα ήταν κάτι πολύ δημιουργικό που το είχα ανάγκη. Δεν άφησα το μόντελινγκ απλά μου αρέσει να δοκιμάζω νέα πράγματα", συνέχισε.

Πώς ξεκίνησε την ζωγραφική; "Η αδερφή μου ζήτησε να διακοσμήσω το δωμάτιο του παιδιού της και από τότε μαγεύτικα από τον κόσμο των μικρών. Το αποτέλεσμα ενθουσίασε τις φίλες μου οι οποίες άρχισαν να μου ζητάνε να διακοσμώ και τον χώρο των παιδιών τους. Έτσι ξεκίνησα με τους παιδικούς πίνακες", δήλωσε το μοντέλο.


Πηγή:Tlife.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...