Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Συμβαίνει τώρα : Το "Πρωινό ΑΝΤ1" βρήκε τον αρχισυντάκτη του !


Ε ναι ,λοιπόν, το... σαφάρι της αναζήτησης του νέου αρχισυντάκτη για το "Πρωινό ΑΝΤ1", μόλις ολοκληρώθηκε.
Μετά την απομάκρυνση του Παύλου Σταματόπουλου από το τιμόνι της εκπομπής, οι Αντεννικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το πρόσωπο εκείνο που θέλουν να πιστεύουν πως θα έρθει και θα δώσει το... φιλί της ζωής στις τηλεθεάσεις της εκπομπής και εκείνο το αεράκι ανανέωσης που πιθανότατα να χρειάζεται το όλο στήσιμο του πρωινάδικού τους.

Ο νέος αρχισυντάκτης του Χρήστου Φερεντίνου και της Σίσσυς Χρηστίδου είναι τελικά ο Νίκος Τιλκερίδης, ο οποίος όπως σας είχα γράψει άλλωστε και πριν από δύο μέρες, ευθύς εξ ΄αρχής ήταν ο επικρατέστερος για την συγκεκριμένη θέση. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ασφαλείς πληροφορίες του "TLIFE" αυτή την στιγμή βρίσκεται στα στούντιο ΚΑΠΑ της εκπομπής και συμμετέχει σε γενική σύσκεψη που έχει διοργανωθεί, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες... συστάσεις ανάμεσα στους συντελεστές και να συζητηθούν κάποια πρώτα βασικά πράγματα, όσο αναφορά στο στήσιμο της εκπομπής, αφού από Δευτέρα ο Νίκος πιάνει δουλειά...

Η άφιξη δε αυτή του Νίκου στο "Πρωινό ΑΝΤ1", υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συνοδευτεί με την άφιξη και κάποιων ακόμη νέων προσώπων, τα οποία υπάρχουν σκέψεις για να ενταχθούν στο δυναμικό της εκπομπής, έτσι ώστε να της δώσουν την ώθηση εκείνη που χρειάζεται για να τα καταφέρει και να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης.

Και όταν μιλάω για νέες αφίξεις, εννοώ για αφίξεις πίσω από τις κάμερες και συγκεκριμένα στην συντακτική ομάδα, για να μην ξεκινήσει και πάλι αυτή η τρελή παραφιλολογία για το ποιος ή ποια θα κάτσει δίπλα στον Χρήστο και στην Σίσσυ στον καναπέ της εκπομπής !

Πηγή:tlife.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...