Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Χρ. Δρακάκη: Νομίζω πως έχω ζήσει την επανάσταση του 1821


Η Χρύσα Δρακάκη έκανε τη διαφορά από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκε με το modeling. Αν και όταν ήταν παιδί και ζούσε στην Κρήτη ήθελε να γίνει αστυνομικός τελικά ακολούθησε άλλο δρόμο.


Στο διαγωνισμό Playmate έκανε τη διαφορά! Από τότε μέχρι σήμερα έχει κάνει αρκετά χιλιόμετρα στις πασαρέλες κι όχι μόνο καθώς το τελευταίο διάστημα κάνει guest εμφανίσεις σε κλαμπ της επαρχίας...παίζοντας μουσική και επιδεικνύοντας τα ομολογουμένως εντυπωσιακά κάλλη της.





Η Χρύσα Δρακάκη θεωρείται ένα από τα πιο σέξι Playmate και οι γυμνές φωτογραφήσεις που έχει κάνει κατά καιρούς έχουν βάλει...τη σφραγίδα τους στη συγκεκριμένη θεωρία.



Και μπορεί οι εμφανίσεις της, ακόμα και σε κοινωνικές εκδηλώσεις να είναι με λίγα έως ελάχιστα ρούχα, εκείνη όμως σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι στην προηγούμενη ζωή της είχε ζήσει την Επανάσταση του 1821 και μάλιστα ως Μαντώ Μαυρογένους.



«Είχα ζήσει στάνταρ στην Επανάσταση του 1821. Μαντώ Μαυρογένους ας πούμε. Άλλωστε και νησιώτισσα είμαι και επαναστάτρια. Για την ακρίβεια όχι επαναστάτρια αλλά εκρηκτική σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Πάω κόντρα στον άλλον από αντίδραση» είπε

 

Πηγή:Real.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...